Al bijna 15 jaar ervaring

Snelle levering

Wijd aanbod aan producten

Mijn account

0

Fluoro carbon leaders 50m

8.9012.90

Wissen
Artikelnummer: N/B Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

Fluoro carbon leaders van Trabucco Arca Bifa onderscheidt.

In 2019 is er geen vistechniek die niet profiteert van Fluoro carbon leaders. Trabucco onderscheidt hem al tientallen jaren in de viswereld en nu is hij de marktleider voor Fluoro-lijnen.

Het is tijd om je vishaken op dieet te zetten. Introductie van Trabucco, een lijn van fluorkoolstofkoorden die speciaal zijn ontworpen om te vissen. Het bevat de juiste balans van alle essentiële kenmerken die na jaren van onderzoek bij elkaar zijn gebracht. Het is lichtgewicht, duurzaam, zichtbaar en doorschijnend. Het is ook praktisch onzichtbaar voor roofvissen, omdat vissen er snel hun interesse in verliezen en toch gevoelig blijven voor trillingen.

In tegenstelling tot elke andere vislijn, kun je met Trabucco Fluoro Carbon’s reeks combo’s en speciaal ontworpen Fluoro Carbon-microlijnen en legendarische natuurlijke gut-runninglijn de best mogelijke ervaring opdoen met vissen, jongleren met verschillende technieken en verschillende stijlen – allemaal licht, met ongelooflijke penetratie en kracht – om te concurreren met het meest veeleisende roofdier.

Er is geen vistechniek die geen voordelen haalt uit het gebruik van FLuoro carbon voor het maken van onderlijnen of leaders. Bijna onzichtbaar, ongelooflijk schuurbestendig, ondoordringbaar, gevoelig en veilig bij lichte aanvallen van roofvissen. Al deze eigenschappen zijn van toepassing op de ULTRA STRONG FC 403.

Deze is ook nog eens super soepel, wat de aaspresentatie alleen maar verbetert. Maar de allerbelangrijkste eigenschap van deze lijn is de knoopsterkte, deze ligt tot 40% hoger dan bij de beste Fluoro carbons op de markt. Het 50 M spoel is handig compact en is voorzien van een zachte elastiek om de lijn op de stoel te houden waardoor je enkel het enkel stuk dat je nodig hebt eraf kan halen.

Een nieuwe vislijn die niet detecteerbaar is voor vissen, omdat de vislijn slecht zichtbaar is.

Voor meer Arca Bifa klik hier

Voor meer vislijnen klik hier

Extra informatie

Afmetingen N/B
dikte

14/00, 16/00, 18/00, 20/00, 22/00, 24/00, 26/00, 28/00, 30/00

lengte

50 m

© 2023 hengelsport Zoutkamp.Privacy policy
Website gemaakt door Profi-web