Al bijna 15 jaar ervaring

Snelle levering

Wijd aanbod aan producten

Mijn account

0

Trabucco Deep ISO 300m

11.90

Wissen
Artikelnummer: N/B Categorie├źn: , Tags: ,

Beschrijving

Uitzonderlijk sterk, de Arca Bifa Trabucco Deep ISO

Trabucco Deep ISO, deze T-Force versie is specifiek ontwikkeld voor het zeevissen. Uitzonderlijk sterk, schuurbestendig en bestand tegen de inwerking van zout water. De knoopsterkte is ondertussen legendarisch geworden en superieur tegenover wat er nog in de markt te verkrijgen is.

Sluit je aan bij de vele vissers die op Trabucco vertrouwen om de kracht en duurzaamheid te bieden die nodig is voor productief en winstgevend vissen in zee- en landlocaties. De Heavy Tuna-versie van Vincenzo’s revolutionaire Trabucco-lijn is waterbestendig, duurzaam, maaibestendig en oersterk! Op zeevisreizen lijkt zwaar haar slijtvaster dan elke andere nagel bij dit soort vissen.

Als je diep vist en je lijn op maximale lengte wilt houden, dan is T-Force Deep ISO iets voor jou. Trabucco Deep ISO gebruikt een bijzonder sterke en duurzame samenstelling voor ongehinderd vissen in extreme omstandigheden: diepzeeomgevingen, die ook nog eens zoutwaterbestendig zijn. Deze speciale versie is een perfecte match voor de eisen die typisch zijn voor deze veeleisende activiteit: hun lijncapaciteit en breekkracht maken het gemakkelijk om grotere vissen te vangen.

Deze visslijn is van Arca Bifa, het betrouwbaarste merk in vislijnen wanneer het om zeevissen gaat.

Ben je ook opzoek naar een bijpassende molen?, klik dan hier

Trabucco Deep ISO is de nieuwste vislijn van arca bifa, vervaardigd met een uniek ontwerp. De hoogwaardige diepzeelijn is ontworpen om bestand te zijn tegen de zware eisen van recente hi-tech traditionele en waaiergiettechnieken. Trabucco diepzee is de beste keuze voor doelvissen zoals kabeljauw zonder hun delicate vlees of buitenhuid te beschadigen.

Extra informatie

dikte

30/00, 35/00, 40/00, 45/00, 50/00

┬ę 2023 hengelsport Zoutkamp.Privacy policy
Website gemaakt door Profi-web