Al bijna 15 jaar ervaring

Snelle levering

Wijd aanbod aan producten

Mijn account

0

Trabucco Match sinking 150m

5.907.90

Wissen
Artikelnummer: N/B Categorie├źn: , Tags: ,

Beschrijving

Trabucco Match sinking perfect voor diepwatervissen

De Arca Bifa trabucco Match sinking is perfect wanneer het gaat om dipwatervissen. Heb je een snel zinkende lijn? Trabucco “Match” ontworpen voor het waggelvissen! Het zet zich snel in en produceert uitstekende prestaties met minder werptijd en minimaal geluid. En het is perfect voor diepwatervissen en ontwikkelt kracht op diepte om die trage soorten te detecteren die te diep zijn om te draaien. Ideaal voor grote forel, cuda en snapper.

Introductie van de nieuwe Trabucco Matchlijnen: een hoogwaardige vislijn die speciaal is ontworpen om met hoge snelheid te zinken, een grote slijtvastheid heeft en uitstekend geschikt is voor het feeder- of waggelvissen. Zeg vaarwel tegen blips op uw sonar en zie hoe uw vangstcijfers omhoogschieten met Trabucco’s Match-zinklijn!

Heb je een vis gevangen die 1000 pond weegt? Moet zijn met die Trabucco Match die zinkt. De lijn heeft een hoog soortelijk gewicht waardoor hij extreem snel zinkt. De hoge slijtvastheid betekent dat je elke rotsbodem kunt jiggen, terwijl de snel zinkende eigenschappen je helpen om water effectiever te bedekken.

Het opzetten van uw feeder blijft eenvoudig met Trabucco Match. Deze zinkende lijnen zorgen ervoor dat je hengel perfect rechtop blijft zitten voor wanneer de hongerige vissen het gras sluiten, en die lijnen van 8 kg zijn gemaakt om de vissen leuk te houden! De heavy-duty coating zorgt voor urenlang vissen met minimale klitten, voor meer tijd vangen en minder tijd ontwarren.

Onverzadigbare vissers die op grote vissen willen jagen, zullen dol zijn op het zinken van Trabucco Match. Deze lijn is speciaal ontwikkeld voor het feeder- of waggelvissen. De massieve coating zorgt door zijn soortelijk gewicht niet alleen voor conservering, maar ook voor een hoge slijtvastheid. Ervaar de beste manier om een van de beste keuzes voor speervissen op deze aarde na te streven.

Voor meer lijnen van Arca bifa klik hier

Voor meer lijnen klik hier

Extra informatie

dikte

12/00, 14/00, 16/00, 18/00, 20/00, 25/00

┬ę 2023 hengelsport Zoutkamp.Privacy policy
Website gemaakt door Profi-web