Al bijna 15 jaar ervaring

Snelle levering

Wijd aanbod aan producten

Mijn account

0

Trabucco Special feeder

3.656.90

Wissen
Artikelnummer: N/B Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

Met de Trabucco Special feeder zet je zonder zorgen grote worpen achter alles. Gebruik 23lb Trabucco Special feeder op uw offshore vischarters en houd hem stijf in koud water. Deze speciale lijnen zijn speciaal ontworpen voor verre worpen en gebouwd met een synthetische vezel die niet in de war raakt of breekt zoals sommige andere lijnen. Het is een ideale mix van lichtgewicht ontwerp en zware stretches zonder af te breken als mono.

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om meer vis te vangen, probeer dan onze Trabucco Special feederlijn. We hebben sterk nylon gebruikt dat speciaal is ontwikkeld voor het feedervissen. Je zult zien dat we garanderen dat deze lijn verder werpt, plus het gecontroleerde geurbehoud vissen bijten zonder altijd stroomafwaarts te drijven.

Feedervissen als nooit tevoren met de Trabucco Special feederlijn! Laat je innerlijke roofdier los en begin met het opdoen van de ultieme viservaring. Beginners en professionals zullen niet alleen gebiologeerd zijn door de presentatie, maar ook door hoeveel gemakkelijker het is om een strakkere, langere cast te bereiken.

Heb je last van een inefficiënte lijn? Trabucco heeft een antwoord voor u! Werp drie keer verder met een stealthier, meer tactiel gevoel dankzij ons nylon en sluit je aan bij de Trabucco-stam.

Direct ter zake – je bent geen ervaren feedervisser, maar je hebt een feederlijn nodig. We beginnen allemaal ergens! Trabucco heeft speciale voerlijnen ontwikkeld die zowel uw succes als uw veiligheid garanderen. De heldere enkelstrengige constructie is stijf, sterk en heeft een uitstekende slijtvastheid voor gemakkelijk werpen zonder verstrikt te raken. Met zijn gecontroleerde geur pikt de vis de lijn gemakkelijk op en is uw veiligheid gegarandeerd.

Voor meer Arca Bifa vislijnen klik hier

Voor alle vislijnmerken klik hier

Extra informatie

Afmetingen N/B
dikte

16/00, 18/00, 20/00, 22/00, 25/00

© 2023 hengelsport Zoutkamp.Privacy policy
Website gemaakt door Profi-web