Al bijna 15 jaar ervaring

Snelle levering

Wijd aanbod aan producten

Mijn account

0

Trabucco Spinning pike

3.455.90

Wissen
Artikelnummer: N/B Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

De Arca Bifa Trabucco Spinning pike is ontworpen voor de karpervisser

De Acra Bifa Trabucco Spinning pike. Zinkende vislijn die ontworpen is voor het karpervisser.

De juiste vislijn maakt het verschil bij het piken. Deze Trabucco lijn is een hoogwaardige, duurzame spinlijn die geen geheugen heeft, een hoge slijtvastheid biedt en ervoor zorgt dat u gemakkelijk de haak kunt zetten voor vangsten over lange afstanden.

Deze vislijn van Arca Bifa is ontworpen voor karpervissers. Je kunt uithalen en gebruiken op lange afstanden, zonder afleiding, haal het vandaag nog en begin nu met het vangen van vis!

Blijft je vislijn bij je breken? Zeg er maar vaarwel. Deze Spinning lijn is bijna onbreekbaar.

Deze vislijn  is de beste lijn waarmee je kunt vissen op Karper maar ook op snoek. Met duurzaamheid, nauwkeurigheid en betrouwbaarheid die voor dit product worden gegarandeerd, zal het vissen zeker gemakkelijker worden gemaakt.

De Arca Bifa Trabucco Spinning Pike is een nieuwe vislijn op de vismarkt. We bieden de meest comfortabele, langste en hoogwaardige uitrusting voor iedereen die op elk moment een passie voor vissen nastreeft, of het nu beginner of pro is. Probeer ons product nu en ervaar het verschil in kwaliteit en prestatie!

Laten we de concurrentie in een duel zien! Trabucco’s draaiende snoek is opgeladen en klaar om het op te nemen tegen elk meedogenloos roofdier dat op jacht is. Met 5′ tot 8 (of) 10′ extra sterke spinlijn, heb je altijd meer dan voldoende controle terwijl je je ook zelfverzekerd voelt met een zeer betrouwbare en slijtvaste lijn die rek vermindert. Zet je vaardigheden onder controle door ze te vangen waar

Extra informatie

dikte

20/00, 22/00, 25/00, 30/00, 35/00

© 2023 hengelsport Zoutkamp.Privacy policy
Website gemaakt door Profi-web