Al bijna 15 jaar ervaring

Snelle levering

Wijd aanbod aan producten

Mijn account

0

Trabucco XPS Feeder plus

5.908.90

Wissen
Artikelnummer: N/B Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

De Trabucco XPS Feeder plus is een echter feederlijn.

De Trabucco XPS Feeder Plus is een verbeterde variant van de Trabucco XPS Feeder-serie. Het nylon is meer schurendbestendig en beter in staat tot eersteklas prestaties, perfect voor vissen op de kleinere vissen, vissen op largemouth bass, warm water en vissen aan de zoutkust.

Feedervissen

Als de favoriete lijn voor het feedervissen, is onze Trabucco XPS Feeder Plus duurzaam en nauwkeurig. Splice zelfverzekerd wetende dat je de hele tijd sterke, stabiele lijnen zult hebben. Onze nieuwe kwaliteit nylon vermindert slijtage in de loop van de tijd en gewichtsvermindering.

Bij feedervissen draait het allemaal om het presenteren van een aas dat in een klein formaat boven het wateroppervlak is geknipt. De vislijn is aan het andere uiteinde verzwaard. Dit bepaalt waar het aas zich in het water bevindt. Het kan worden aangepast om de vangstmogelijkheden voor vissen te maximaliseren.

Feedervissen is nu nog beter geworden! Voeg Trabucco XPS Feeder Plus toe aan elk voersysteem om meer vissen te oogsten op elk water. Gemaakt van extreem sterk nylon en gecoat om schittering te verbergen, heeft deze lijn een fantastische slijtvastheid en zinkend vermogen, perfect voor het vangen van forel uit een feeder die laag in de waterkolom is geplaatst.

Breng een revolutie teweeg in het feedervissen met Trabucco’s super-low-vis XPS Feeder Plus-lijn. Een duurzaam, visvangend nylonweefsel met royale afstanden per spoel. De eerste geknoopte lus in de branche op elke 3 meter. Leg die knoop met gemak en verlicht je spread in een flits. Je zult alle andere spreads uit het water kloppen nadat je een lading van deze hebt gekregen.

Voor meer vislijnen van Arca Bifa klik hier.

Extra informatie

Afmetingen N/B
dikte

18,1/00, 20,3/00, 22,1/00, 25,1/00

© 2023 hengelsport Zoutkamp.Privacy policy
Website gemaakt door Profi-web