Al bijna 15 jaar ervaring

Snelle levering

Wijd aanbod aan producten

Mijn account

0

Trabucco XPS sinking plus

6.908.90

Wissen
Artikelnummer: N/B Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

De Arca Bifa Trabucco XPS sinking plus is geboren om op molens te spoelen

De Arca Bifa Trabucco XPS sinking plus. Deze lijn is geboren om op molens te spoelen. De speciale multi-layer structuur beschermt de kern samen met de flexibiliteit van deze lijn. Zijn enorme schuurbestendigheid is de ”PLUS” waardoor deze lijn zich kan distantieren  van alle andere zinkende lijnen. Er is veel studie aan te pas gekomen om de perfecte balans te vinden tussen schuurbestendigheid en de soepelheid van de lijn. De elasticiteit van de lijn is sterk vermindert zodat al de energie bij het aanslaan direct doorgegeven wordt tot aan de haak. De donker bruine kleur laat de lijn helemaal verdwijnen wanneer ze op de bodem ligt.

We willen tenslotte allemaal goede kwaliteiten

Vislijn is een groot onderwerp en niet een onderwerp waar de meeste mensen graag over praten. We willen tenslotte allemaal goede kwaliteiten, maar met betaalbare prijzen die onze portemonnee niet te veel pijn doen. Deze lijn van zinkende lijnen heeft echt alles: minimale rek, verhoogde sterkte, verhoogde slijtvastheid met de beste prijs na urenlang onderzoek. We zijn ervan overtuigd dat je net zoveel van ze zult houden als wij!

XPS sinking plus is een snel bewegende zinklijn voor situaties waarin uitputting van het mariene milieu een probleem is. De lijn lekt geen giftige stoffen in het water en hoeft niet te worden beschermd door nylon bekledingen. Geen ichthyotoxische coating of behandeling. Gecombineerd met een breeksterkte van 7000 kg, onvoorwaardelijke knoopzekerheid en 100% takdekking is dit een groot voordeel als je sterke vishaken wilt.

Met de Arca Bifa Trabucco XPS zinkende plus-lijn is het altijd een eenvoudige dag. Deze uitstekende lijn pronkt met onze revolutionaire, ongeëvenaarde innovatie in het ontwerp van de vislijn, en zorgt voor het beste op het gebied van sterkte, flexibiliteit en slijtvastheid. Dus ga je gang en leun achterover – Trabucco heeft je helemaal gedekt.

Klik hier voor meer vislijnen

Klik hier voor meer Arca Bifa

Extra informatie

dikte

14/00, 16/00, 18/00, 20/00, 22/00, 25/00, 28/00, 30/00

© 2023 hengelsport Zoutkamp.Privacy policy
Website gemaakt door Profi-web