Al bijna 15 jaar ervaring

Snelle levering

Wijd aanbod aan producten

Mijn account

0

XPS super soft plus

6.90

Wissen
Artikelnummer: 13.607 Categorieën: , Tags: , , ,

Beschrijving

De drielaagse structuur van onze Arca Bifa XPS super soft plus vislijn biedt ABS de beste antiblokkeerprestaties die er zijn. Het verschil? Deze lijn voelt veel zachter aan, waardoor hij nog beter te knopen is. Dus als je op zoek bent naar een zachtere lijn, bekijk dan onze Super Soft Line. Zeg vaarwel tegen slijtage met de acra bifa-vezel van de 3e laag. En met onze vlechtklare verpakking is het leven als visser nu nog eenvoudiger

De volgende technologie voor vislijnen

De acra bifa xps pluscombineert duurzaamheid en zachte vingertoppen en is een echte game-changer. Voorbij zijn de olieachtige vlekken en inkepingen die de esthetische aantrekkingskracht ondermijnen en je grip verstoren. Vissen moet gaan over spelen met de vis, niet over tapijten! Je verdient beter. Je verdient acra bifa xps.

De introductie van onze nieuwe ABRASIE PLUS-SERIE! De arca bifa xps-vislijnen zijn super bekend geworden vanwege hun duurzaamheid en sterkte, maar met een zachtere aanraking met de omgeving. Ideaal voor een relatief breder scala aan toepassingen, gericht op marlijn, zeilvis en kawakawa.

Op zoek naar een luxe vislijn die voldoet aan EN717 klasse 2? Ervaar de beste aanpak met Hyper Braided Arca-bifa Super Soft. De unieke structuur van de tussenlijn van SUPREME HYBRID bestaat uit Super Soft (tussenlijn) en harde PE (vlechtbuis). De slijtvastheid van SUPER SOFT is versterkt met afdektapes, zodat je de hele dag zonder zorgen kunt vissen.

Arca en Bifa

Met een combinatie van de nieuwste materialen, apparatuur en geavanceerde technieken zetten ARCA en BIFA hun streven voort om trendsetter te zijn in nieuwe vislijnen. Experts uit de industrie en sportvissers willen allebei het laagst mogelijke stuk om hun kansen op het landen van die grote vangst te vergroten. De nieuwste buns-lijn van ARCA bereikt deze doelen met een innovatief filament dat alles biedt en tegelijkertijd een ongelooflijke drijfwaarde toevoegt

© 2023 hengelsport Zoutkamp.Privacy policy
Website gemaakt door Profi-web