Al bijna 15 jaar ervaring

Snelle levering

Wijd aanbod aan producten

Mijn account

0

Quick 2 FD

34.90

Wissen
Artikelnummer: N/B Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

Quick 2 FD is ontworpen voor hengels over de hele wereld.
De vissersmolen heeft de gedachten met het doel om elke visser van zo’n scherp geprijsde molen te kunnen voorzien.

Het katapulteren van uw prestaties is slechts een klik verwijderd. Door prestaties tot leven te brengen, zal de Quick2fd niet teleurstellen. Deze molens zijn perfect voor zowel zout- als zoetwatervissen. Ze zijn verkrijgbaar met een zeer sterke tandwielconstructie om elk gevecht efficiënt aan te kunnen. Voor zowel groot of kleine vissen. Eenvoudig oprollen, supersnel de lijn ophalen en AquaPact-slepen geven je alles wat je nodig hebt voor succes bij het vissen.

Met het complete assortiment beschikbare maten – 7 in totaal.

Ga elke uitdaging aan met de Quick 2 fd. Ongeacht het gevecht of de grootte, ons nieuwe assortiment molens heeft iets voor jou. Ze zijn verkrijgbaar in zeven maten, van een enorme diameter van 100 mm tot superklein, ze dekken het allemaal. Ze zijn ook spijkerhard en gebouwd om lang mee te gaan.

Geïnteresseerd in de nieuwste, nieuwste hattrick-reels op de markt? Bekijk Quick 2 fd! Een volledig assortiment spinmolens die uitstekende kwaliteit en functionaliteit bieden voor beginners of experts. U zult er zeker van houden, evenals de hoge duurzaamheid, sterkte en soepelheid om meer vis te vangen.

Na te hebben geluisterd naar de zorgen van zowel deskundige als beginnende vissers, hebben onze technici de Quick 2 vouwmolen helemaal opnieuw gemaakt.

We hebben alle beste eigenschappen behouden zoals:

  • een duurzame constructie
  • minimaal gewicht
  • hoogwaardige lagers

Dit allemaal om je een verbazingwekkend soepel lopende molen te geven. Maar nu hebben we ook het front-drag-apparaat toegevoegd. Het resultaat is een haspel die de snelheid en kracht heeft die u altijd al wilde hebben in een roterende haspel, met de precisie.

De belangrijkste makers van het nieuwe assortiment werpmolens waren de top elite tien meter lange (10M) wereld en vele andere nationale kampioenschapsvissen. Zweedse deskundige vissers hebben de molen kritisch beoordeeld op hun duurzaamheid en geschiktheid voor het vissen in zware omstandigheden. De oppervlakken zijn ook getest door experts op dit gebied.

De perfecte molen voor zoet- en zoutwatervissen!

Als je op zoek bent naar een lichte en goed ontworpen zinklood, die je meer natuurlijke actie van je kunstaas kunt geven, dan is de Specificaties Dam Quick 2 perfect voor jou. Bind dit slanke zinklood aan je lijn met een uitgebalanceerde asymmetrische knoop en geniet van het vissen met je favoriete budget.

Met je opzoek naar goede vislijnen voor op deze molen?

Klik hier voor vislijnen

Extra informatie

Gewicht N/B
© 2023 hengelsport Zoutkamp.Privacy policy
Website gemaakt door Profi-web