Al bijna 15 jaar ervaring

Snelle levering

Wijd aanbod aan producten

Mijn account

0

Quick 2 FS

49.90

Wissen
Artikelnummer: N/B Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

De Dam Quick 2 FS is een uiterst mooi, efficiënt, modern en strak ontwerp met de kenmerkende Dam kwaliteitsafwerking. Met zijn verbeterde geluid is het de favoriet van een greenfield-jager. Het is tijd om de nieuwste toevoeging aan onze productlijn te ervaren met deze molen, in de prachtige en luxe stijl die je van Dam bent gaan genieten.

  • Mooi
  • Vlekkeloos
  • Efficiënt.

Nieuw ontwerp

Met het nieuwe en mooiste ontwerp voor snelle actievrijheid. De Quick 2 FS staat wijd open voor elke visser om hun grote spel binnen te halen. De snelle herstelveer garandeert een gemakkelijke haspelsnelheid. Deze is perfect voor het vastsjorren van Terafish.

De verfijnde molen met vrijloop staat bekend om zijn beste precisiegietwerk en zijn energiezuinige mooi ontwerp.

Soms pakt een visser een vis met zo’n brute kracht aan dat de molen van de visser op de proef wordt gesteld. De Dam Quick 2 FS, met zijn volledig roestvrijstalen body en koolstofvezel sleepas, is gekoppeld aan een SiC-houder met hoge modulus en 15 magnetische 4-cut SCD Swiss-lagers om je te laten vechten en winnen. Met zeven opwindmodi voor de achterplaat, volledige vliegwielvrijheid, plus 2 balansbehandelingen.

De DAM Quick 2 FS is bedoelt voor Grote vissen

Dam Quick 2 FS is de beste molen voor grote vissen. Met volledige doorstroming en lichtgewicht materialen is dit waarschijnlijk de gemakkelijkste en handelbaarste haspel om te hanteren. Het wordt geleverd met een frame van koolstofgrafiet. De roestvrijstalen kogellagers die zonder problemen grote zoutwatervissen, maar ook grote zoetwatervissen aankunnen.

De molen heeft een instelbaar slipsysteem dat direct kan worden gewijzigd.

Blijven zoeken naar de perfecte vondst? Laat ons u er een laten zien die mogelijk bij uw behoeften past. Met verbeterde prestaties kan de Quick 2 fs elke grote vis aan, hoe sterk deze ook is. Dus ga op zoek naar je volgende uitdaging!

De nieuwe Dam Quick 2 FS zal uw dagen gemakkelijker maken en de tijd verkorten om krab te vangen, voor die dagen waarop u gewoon goede uitrusting nodig heeft om de klus te klaren.

Leg uw meest opwindende vissen vast met de beste prestaties die een collectie kan bieden. Met onbeperkte innovatie en ontwikkeling, weet je zeker dat je die vissen ter grootte van een hert kunt vangen met deze freespool-reel.

Uitgerust met een eersteklas afwerking, is de handige molen vrijloophaspel een verbeterd product met goede grip en duurzamere versnellingen.
Met het in de hand heb je geen problemen bij het vangen van vissen ter grootte van een trofee.

De freespool molen heeft een compleet nieuwe benadering van de klasse. Het geheel nieuwe ontwerp met herontwikkelde cosmetica en nieuwe prestatienormen betekent dat het ons meest populaire middel blijft om ze groot te houden, en er is voldoende ruimte voor alle functionaliteit die je nodig hebt.

De beste, snelste en gemakkelijkste zoetwatermolen met vrijloop? Ja! We willen niet eens aan andere vissen denken.

‎Technische details‎

  • ‎Vaste tandwielconstructie‎

  • ‎HD borgtocht arm‎

  • ‎5 + 1 stalen kogellagers‎

  • ‎Grafietlichaam en rotor‎

  • ‎CNC handvat‎

  • ‎Dubbele geanodiseerde spoel‎

  • ‎Hard vet‎

Voor meer vis molens klik hier.

Voor het merk DAM klik hier.

Extra informatie

Gewicht N/B
© 2023 hengelsport Zoutkamp.Privacy policy
Website gemaakt door Profi-web