Al bijna 15 jaar ervaring

Snelle levering

Wijd aanbod aan producten

Mijn account

0

Quick 3 FS

59.90

Wissen
Artikelnummer: N/B Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

De DAM Quick 3 FS heeft 9+1 kogellagers

De Speedhunters Quick 3 FS serie zijn molens met een vrijloopsysteem. Met 9+1 kogellagers en gemakkelijk op te winden dankzij het vrijloopsysteem, bieden deze molens u uitstekende en hoogwaardige viservaringen.

Zware slepen, verre worpen en harde landingen, dat is waar vissen normaal gesproken om draait. De DAM Quick-serie heeft u nog steeds gedekt. Met hightech composiet sleepringen en een beschermende afwerking staat niets je het hele jaar door sportief plezier in de buitenlucht in de weg!

De lichtgewicht 9+1 kogelgelagerde molens zijn perfect voor het draaien van ruige basrivieren. Houd het simpel, houd het licht en houd je molen op de extreme budgetten met DH electronics DAM Quick 3 FS Fishing Reel Series.

Of u nu vist op soorten aan de kust, zoetwatervissen of gewoon een actieve visser die graag vanaf de kustlijn vist. Het snelle 3 visserij-spinnen heeft een aantal functies waardoor u op elk moment de haak wilt zetten. Het ontwerp van de vrijloopspoel is slechts een bonus van deze veelzijdige en lichtgewicht draaiende molens!

Dam Quick 3 is het enige zelfverlengende frame met een anti-twist lijnrol, dus het zou niet verdraaien! Lichtgewicht en draagbaar, deze crank is echt wat je zoekt. U hoeft zich geen zorgen te maken dat het gemakkelijk breekt. Het heeft een EVA-knop met hoge grip, zodat je handen geen pijn doen.

De Dam Quick 3 FS is een serie vrijloopmolens met uitstekende eigenschappen. Er zijn 9+1 kogellagers om de molens zeer soepel in gebruik te maken, evenals een vrijloopsysteem dat snel gebruik mogelijk maakt door gelijkmatige hoeveelheden weerstand te leveren, afhankelijk van de versnelling waarin je je bevindt. Dunne, lichtgewicht molens en solide constructie zorgen ervoor dat de molens zal niet slechts één seizoen duren.

Specificaties

  • Model: 3000 Fs (9+1bb)
  • Lijncapaciteit: 280m/0.25mm
  • Gewicht: 316g
  • Overbrenging: 5,2:1
  • Trekkracht: 8kg
  • Vrijloopmolen
  • Kogellagers: 9+1
  • Verre Worpen

Voor meer molens klik hier

Voor meer van het merk DAM klik hier

Extra informatie

Gewicht N/B
© 2023 hengelsport Zoutkamp.Privacy policy
Website gemaakt door Profi-web