Al bijna 15 jaar ervaring

Snelle levering

Wijd aanbod aan producten

Mijn account

0

Over Hengelsport Zoutkamp

Hengelsport Zoutkamp heeft zijn deuren op 1 maart 2008 geopend.

Hengelsport Zoutkamp is de online winkel van het noord oosten.

Het is een hengelsportzaak geworden waar een ieder zijn benodigde hengelsport artikelen kan kopen. Zo hebben we uitgebreid karper assortiment, bijna alles voor de witvis-visser en natuurlijk een uitgebreide hoeveelheid aan lokvoeren. Tevens is er een zeer uitgebreide afdeling voor de snoek, snoekbaars en andere roofvis vissers. Uiteraart hebben we voor iedereen de juiste hengel in ons assortiment.

Maar niet alleen hengels maar ook al het andere wat een sportvisser nodig heeft. Ook op het gebied van zeevissen staan we ons mannetje, er is een zeer uitgebreid arsortiment paternosters, pilkers enz bij ons aanwezig.

Het is dus zeker de moeite waard om eens een bezoekje te brengen aan de grootste hengelsport speciaal zaak van het lauwersmeer gebied.

Wij leveren diverse merken zoals:

Arca Bifa bij Hengelsport Zoutkamp

Om vis te vangen, moet men over de juiste vislijnen beschikken.
In tegenstelling tot veel andere vismerken, heeft Arca Bifa vislijnen van topkwaliteit geproduceerd.
Die zijn perfect voor niet alleen al uw visbehoeften, maar ook voor elk ander gebruik.
Vrijwel onbreekbaar, bestand tegen scherp koraal en rotsen, en absoluut eersteklas vislijnen.

DAM Bij Henelsport Zoutkamp

Dam molens zijn online verkrijgbaar of bij Hengelsport Zoutkamp.
Het kopen van het juiste vistuig hoeft niet duur te zijn. We hebben ze voor een goede prijs. Fanatieke vissers geven we graag advies wat het beste bij je past.
Vissen gaat niet alleen over het kopen van een hengel en molen, vergeet niet dat er ook verschillende soorten vislijnen zijn.
Het merk DAM staat bekend om hun hengeluitrusting en heeft een reeks producten die meer dan waarschijnlijk geschikt zijn voor de visser. Juist voor de visser die op zoek is naar iets dat aan zijn of haar behoeften voldoet.
Deze fabrikant heeft zich tot doel gesteld om vissers te voorzien van hoogwaardige uitrusting en accessoires, maar tegen een betaalbare prijs. Dam maakt veel voor je, van hengels tot lood.

Savaage Gear

Kunstaas van Savage Gear biedt een grote hoeveelheid diversiteit aan. Dit omdat ze zelfs “zwembaits” in de aanbieding hebben.
Kunstaas is een belangrijk onderdeel van het vissen. Ze voegen psychologisch voordeel toe en schudden de patronen van vissen door elkaar.
Volgens veel vissers een van hun beste kunstaascategorieën tot nu toe. Bovendien hebben ze genoeg om aan de behoeften van elke visser te voldoen. Of je nu een expert of onervaren bent als het gaat om het gebruik van deze producten. Vanuit een perspectief gezien zijn kunstaas bijna een alomtegenwoordig aas.
De Savage gear bait line-up heeft een enorme selectie in dieptes en kleuren die moeilijk te concurreren is met verschillende fabrikanten.
Sommige mensen denken dat dit kunstaas niet goed genoeg is omdat de actie traag kan zijn, maar dit is niet het geval met het kunstaas van deze fabrikant.
Naast dit prachtige vis merk, bieden we nog meer merken aan in dit top assortiment als het gaat om topmerken.

Westin

 

 

 

© 2023 hengelsport Zoutkamp.Privacy policy
Website gemaakt door Profi-web