Al bijna 15 jaar ervaring

Snelle levering

Wijd aanbod aan producten

Mijn account

0

3D goby crank bait

6.50

De 3D Goby Crankbait onthult het ware leven van roofdieren

De 3D Goby Crankbait onthult het ware leven van roofdieren onder water met slechts drie eenvoudige bewegingen.

  1. Vissen
  2. Werpen
  3. Rollen

Klein van formaat, maar woest in actie. Het kunstaas is gebaseerd op de zoetwatergrondel. Het zwemt verleidelijk over het oppervlak voordat het langzamer naar achteren zinkt met een slappe lijn.

Wissen
Artikelnummer: SGK014 Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

De 3D Goby Crank bait onthult het ware leven van roofdieren

De 3D Goby Crank bait onthult het ware leven van roofdieren onder water met slechts drie eenvoudige bewegingen.

  1. Vissen
  2. Werpen
  3. Rollen

Klein van formaat, maar woest in actie. Het kunstaas is gebaseerd op de zoetwatergrondel. Het zwemt verleidelijk over het oppervlak voordat het langzamer naar achteren zinkt met een slappe lijn.

3D GOBY CRANK BAIT Robuust en duurzaam.

De brutaal effectieve Savage Gear 3D Goby Crankbait is ontworpen om je de afwerking te geven die je wilt. Met een uniek stroperige siliconenlaag, zet de driedimensionale grondel zich in voor zijn prooi en biedt ongeëvenaarde levensechte actie en flits. Ongeacht de helderheid van het water. Dit stoere kunstaas biedt maximale waar voor uw geld, of u nu op stilstaand water of rivieren vist op zoek naar het ultieme.

Visserij in het meer is onze specialiteit en de perfecte partner voor snoek, forel, brasem en meer. Trek dit kunstaas aan, zet de haak en vang in een mum van tijd bewegingsloze vissen! Het deck is ontworpen om boven de wietlijn te rijden en alle delen van je lijn, inclusief de vlecht, uit het zicht te houden. Beste kunstaas voor het vissen op een meer of een stuwmeer.

Luxe 3D aas

Luxe 3D-aas combineert onze bestverkochte pluggen met een aasvisontwerp, dat is de 3D goby crank bait. Een ingebouwde ratel en een geoptimaliseerde schopstaart voor meer weerstand en controle over Charlie’s wormen. Ontwar ze maar genoeg, en een echte zoute glinstering zal in je ooghoek spawnen. Een dodelijke verslaving om zelfs de meest hardcore basvissers tevreden te stellen met de uitdaging om de niet zo luie grote mond te vangen.

Stel je voor dat je een vis vangt bij je eerste worp! Nou, dat kan. Wees trots op je succes met dit speciaal gebouwde grondel-crankaas. Grijp dit kunstaas vandaag nog en doe het ondenkbare, ga blond met vertrouwen.

Voor meer lokaas klik hier

Wil je meer Savage Gear, klik dan hier voor de officiële website

Extra informatie

Gewicht N/B
Afmetingen N/B
© 2023 hengelsport Zoutkamp.Privacy policy
Website gemaakt door Profi-web