Al bijna 15 jaar ervaring

Snelle levering

Wijd aanbod aan producten

Mijn account

0

LB cannibal shad

0.95

Wissen
Artikelnummer: SGK115 Categorie├źn: , Tags: ,

Beschrijving

LB Cannibal Shad is een natuurlijk glanzende iriserende aasvis.

Bereid je voor om je nieuwe favoriete kunstaas te ontmoeten. De lichtgewicht LB Cannibal Shad is ontworpen voor snel slepend vissen en levert prikkelende actie voor elke roofdiersoort en met hun gebogen, bladvormige lichaam helpen deze zwijnen hem 3x dieper te duiken dan andere concurrerende merken. Stop met overdrijven met kunstaas – de truc is om meer opties te hebben, iets wat ‘s werelds grootste producent van kunstaas voor slepend vissen goed begrijpt. Naast sterk en duurzaam,

LB Cannibal Shad is een natuurlijk glanzende iriserende aasvis. Als je constant op zoek bent naar chironomids, rivierkreeften en andere lekkernijen voor de lunch, dan is dit verslindende wezen perfect voor jou. Laat je niet misleiden door zijn grootte, deze LB shad wint veel met hangend aas.

Er is een reden waarom dit een van de bestverkochte kunstaasjes in Europa is – het is omdat het vis vangt. De Savage Gear Cannibal shad heeft 5 jaar bewezen visvangstkwaliteiten met 4 teststations, Europa’s langste gecertificeerde vistest en het CE-keurmerk. Dit betekent dat het snel en gemakkelijk te gebruiken is en je eindeloos veel plezier geeft bij het vissen met vrienden en familie.

Als je een syke hebt, is dit de vis die het echt kan genezen. Savage Gear’s LB Cannibal Shad, gelanceerd in 2017, is een favoriet onder vissers over de hele wereld. Wanneer er niet veel actie op je lijn is, hoef je alleen maar een van deze onweerstaanbare moordenaars aan te haken en bam! Je wordt zeker meegesleurd in een adrenaline-aangedreven actiefestijn – en deze shad werkt het beste tijdens de winter.

Worden jij en je vrienden het beu om steeds dezelfde oude vis te vangen, elke keer dat je gaat vissen? Krijg het enthousiasme terug in je feestjes met een ijsspannend gevecht uit de Savage Gear Cannibal Shad. Door deze sukkel in het gips te gooien, kan het eruit zien als voedsel terwijl het zich als evenwicht gedraagt.

Klik hier voor meer kunstaas of voor meer Savage Gear

Klik hier voor het product op de officele website van Savage Gear

Extra informatie

Gewicht N/B
Afmetingen N/B
┬ę 2023 hengelsport Zoutkamp.Privacy policy
Website gemaakt door Profi-web