Al bijna 15 jaar ervaring

Snelle levering

Wijd aanbod aan producten

Mijn account

0

Add-it leader titanium

5.60

Wissen
Artikelnummer: T56 Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

De Westin Add-it leader titanium  is te gebruiken

De Westin Add-it leader titanium is perfect voor het vissen op snoek, modder of zoutwaterstrooiers.
Staylock snap voor het veilig vergrendelen van duur snoekaas.

Flexibel en duurzaam, onze titanium leiders zullen niet onverwachts breken zoals uw gemiddelde draad. Met Mustad Stay Lock-snaps kun je ze aan elkaar binden voor snel laden of je aas optuigen met de kracht die past bij je vissituatie – van 8 lb tot 60 lb! We creëren rigs met een breed scala aan breeksterkten om aan de behoeften van elke kapitein te voldoen.

Doorbreek je verslaving aan zoet water en probeer voor de verandering eens iets anders. Stop met het afbreken van talloze vliegen bij elke worp door over te stappen op ADD-IT LEADER TITANIUM. Ze zijn glanzend, chic en kosten veel minder. De leader gaat veel langer mee dan welk mono materiaal dan ook en is ook nog eens erg flexibel.

Op zoek naar een nieuw product van een bepaalde hengelsport om te proberen? Of je nu aan het vliegvissen bent of aan het trollen bent vanuit een kajak, Deze onderlijn is het proberen waard! Het lijkt misschien niet alsof er veel opties zijn voor materialen voor leiders, totdat je titanium in overweging neemt.

Titanium is ultralicht, duurzaam en vergevingsgezind. In tegenstelling tot conventionele glasvezel, die na verloop van tijd afbreekt, levert titanium structurele duurzaamheid en

Eigenschappen

  • Kracht: 34 KG | 50 Pond
  • Grootte: 400mm 22,7 KG
  • Gemaakt van: Titanium voor extra duurzaamheid
  • 1 Westing Add-it leader titanium per verpakking

Voor meer Westin klik hier

 

 

 

Extra informatie

Afmetingen N/B
© 2023 hengelsport Zoutkamp.Privacy policy
Website gemaakt door Profi-web