Al bijna 15 jaar ervaring

Snelle levering

Wijd aanbod aan producten

Mijn account

0

Bullteez shadtail

2.158.90

Wissen
Artikelnummer: P138 Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

De krachtige Westin Bullteez shadtail

Begin veel meer vissen te vangen met onze krachtige Westin Bullteez Shadtail. Deze kunstaas laat je tegenstanders om genade smeken, zelfs als je aan het trollen bent vanuit een lage snelheidsoefening. Flitsende kleuren en een heerlijke geur zorgden ervoor dat ze sneller vastzaten dan de droom van een bankrover, terwijl je ze erin trekt met de deep-pitch skipping techniek.

Dit kunstaas van Westin wordt geleverd met een goed gebouwde en ergonomische vorm. Deze vorm is ontworpen voor het vangen van grote roofvissen. Zo simpel is het, stop met urenlang in koud water of zinderende hitte staan.
Vang je prooi met gemak en maak het hele proces beter beheersbaar.  Met deze kunstaas, de BullTeez Shadtail is gemaakt in Noord-Amerika en wordt geleverd met volledige garantie.

Besteed uw tijd op het water aan het veiligstellen van de vangst van vandaag. De Bullteez Shadtail verandert sommige van de pakkende bewegingen om een verlichtingsniveau te bereiken dat waarschijnlijk hoger is dan dat van zijn prooi. Die je in je lijn zet in zichtbare overdrijvingen.

Moeite om grote vissen te vangen verleden tijd met de Bullteez shadtail?

Dit is de beste kunstaas ontworpen om grote roofvissen te lokken. De gepatenteerde Shadtail is perfect waarmee je snoek, baars en snoekbaars en andere grote roofvissen kan vangen.
Wanneer je bang bent om grote vissen te vangen, koop dan zeker geen kunstaas van Westin.

Niet alleen de Bullteez van Westin, maar ook de vissen van Savage Gear doen het goed in het vangen van grote roofvissen.

Eigenschappen

  • ‎Realistische ogen‎

  • ‎Eenvoudige actie paddle staart‎

  • ‎Verleidelijke kronkelende en buikflitsende actie – zelfs bij lage snelheid‎

  • ‎Sleuven in rug en buik voor offset tuigage (18 cm)‎

  • ‎Handgeschilderde gedetailleerde kleuren‎

Meer westin of kunstaas?

Voor meer kunstaas klik hier

Voor meer kunstaas van Westin klik hier

Extra informatie

Gewicht N/B
Afmetingen N/B
cm

9.5 cm, 18 cm, 24 cm

kleur

Sparkling chartreuse, Fire flash, Sparking blue, Bass orange, Bling perch, Official Roach, Dirty harbour, Green tomato, Blue headlight, Pink headlight, Gold rush, Red light, Tiger perch, Baltic pike

© 2023 hengelsport Zoutkamp.Privacy policy
Website gemaakt door Profi-web