Al bijna 15 jaar ervaring

Snelle levering

Wijd aanbod aan producten

Mijn account

0

Rawbite crankbait

9.9016.90

Wissen
Artikelnummer: N/B Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

De Westin Rawbite Crankbait is voor echte roofvissen

De Westin Rawbite Crankbait heeft een strakke vibrerende wobbler-actie die roofvissen wild maakt!

De onweerstaanbare wobbler-actie van de Rawbite Crankbait is gebouwd om het aanvalsinstinct van een roofviste activeren. De vibrerende actie van deze kleine aasvis lokt ze met zachte wiebelen, diepe slashes en luide snelle darts. Vissen zijn wild en klaar om aan te vallen!

Westin is al sinds 1952 bezig met bobber butt, dus het is logisch dat ze het beste pluggen op de markt hebben. De Rawbite heeft een heerlijk strakke wiebel aan zowel de boven- als onderkant zodat je hem overal vol vertrouwen mee kunt vissen. Door het supercompacte formaat past het op plaatsen waar ander aas niet kan komen. Bonus – het komt alleen in echt smakelijke kleuren, dus als je gebeten wordt, gaan die vissen!

Het is etenstijd, maar je vangt alleen maar gretige roofvissen.. Je bent door al je beste visplekken gegaan en hebt nog steeds dezelfde roofvis steeds weer naar boven gehaald. Je hebt iets nodig om dat vertrouwen in roofvissen weer aan te wakkeren! Met zijn lange slanke vorm is de Westin Rawbite Crankbait het perfecte kunstaas voor.

De beroemde tv-persoonlijkheid Johnny Westin staat in de viswereld algemeen bekend als een onderwatervisser en een enorme kolos. Zijn ervaring en professionele kennis komen tot uiting in zijn nieuwste creatie, de Westin Rawbite crankbait. Deze plug is gemodelleerd naar een typisch Amerikaanse aasvis en heeft een strak vibrerende wobbler actie die roofdieren wild maakt. Het is ook een lust voor het oog, met een mollig profieltje

De Westin Rawbite Crankbait is de favoriete plug voor de laatste 20 jaar vissen. U kunt erop rekenen dat ze echt lopen, goed in de hand liggen en het hele jaar door de roofvis vangen!

Voor meer kunstaas van Westin kik hier

Voor meer kunstaas klik hier

Eigenschappen

– Materiaal: ABS kunststof
– Lood vrije constructie
– Koolstofstalen haken
– Loopdiepte: 11 cm 1-2,5 m / 15 cm 1-3. / 17 cm 2-4 m
– Ultrasone rammelaarbal
– Realistische ogen
– Geïntegreerd longcast-systeem
– Met de hand geschilderde gedetailleerde kleuren

Extra informatie

Gewicht N/B
Afmetingen N/B
cm

11 cm, 15 cm, 17 cm

kleur

crazy firetiger, crystal perch, official roach, headlight, natural pike, bling perch, Crazy bluegill, Steel sardine

© 2023 hengelsport Zoutkamp.Privacy policy
Website gemaakt door Profi-web