Al bijna 15 jaar ervaring

Snelle levering

Wijd aanbod aan producten

Mijn account

0

Ricky the Roach Shadtail

1.755.90

Wissen
Artikelnummer: P115 Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

Waarom de Westin Ricky the Roach Shadtail

Deze versie van Westin Ricky the Roach Shadtail zorgt voor een soepelere, langzamere tijd dankzij het nieuwe ontwerp. U kunt ook kiezen voor de ‘Shad Tail’, voor een snellere en grilliger glijden. . Aan de andere kant van het spectrum kun je kiezen voor een ‘Tail Skimmer’ om je snelheid te verhogen maar een spoor van slijm achter te laten. Het ‘Shad Flap’-ontwerp is doelgericht en stelt je in staat langzaam genoeg te glijden om het op het wateroppervlak te houden. Een neutraal drijfvermogen houdt de ‘Shad Flap’ te allen tijde drijvend, wat zorgt voor extreme wendbaarheid Deze flappen hebben een groot oppervlak waardoor je onder het oppervlak kunt kijken voor een optimale navigatie . Dit ontwerp is bedoeld om u een hulpmiddel te bieden om uw gedachten te verzamelen en op het goede spoor te blijven. Het kleine formaat maakt dit een geschikte keuze voor meer gericht werk.

Het gewicht van welk kunstaas je ook kiest, het moet in staat zijn om de gewenste rolactie te bereiken en in beweging te komen zodra het het water raakt. Het is een kunstmatige vis die niet van echt te onderscheiden is. Sterker nog, een nieuwe beginnende visser zou deze kleine man misschien graag willen vangen. Het werkt goed voor het lokken van grotere vissen met hun aas (ze gebruiken het als aas) zoals snoekbaars of een normale snoek. . Het is een uitstekende manier om te beginnen met vissen op het land met een hengel. U kunt vanaf de kust vissen zonder een boot te gebruiken en vervolgens in de omliggende wateren te vissen.

Vissen op snoekbaars

De Snoekbaars is een vissoort uit Europa. Het werd oorspronkelijk gevonden in het Elbe- en Donaugebied, maar heeft zich sindsdien over heel Europa verspreid. Snoekbaarzen zijn te vinden in alle rivieren en aanverwante wateren. Snoekbaarzen leven in grote, diepe wateren met een harde bodem, de vegetatie schrikt hen af. van het verplaatsen naar ondiep, zacht water. De noordelijke snoek is de belangrijkste snoeksoort in Noord-Amerika. Het is vergelijkbaar met de Europese snoek, maar heeft een andere smaak en textuur. De noordelijke snoek leeft meestal in stilstaande of langzaam stromende wateren tot een diepte van 4 kommen, zoals grote meren en rivieren

  • ‎Geoptimaliseerde flexibiliteit
  • bijna niet van echt te onderscheiden ogen‎
  • ‎Eenvoudige actie shad staart‎
  • ‎Het heeft een slank lichaamsontwerp en de gloeiende knop “buikflits” is echt geweldig.
  • ‎Handbeschilderd, gedetailleerd
  • ‎Blisterverpakking‎

Wil je vissen met andere western producten, kijk dan eens in ons western collectie

 

Extra informatie

Gewicht N/B
Afmetingen N/B
© 2023 hengelsport Zoutkamp.Privacy policy
Website gemaakt door Profi-web