Al bijna 15 jaar ervaring

Snelle levering

Wijd aanbod aan producten

Mijn account

0

Shadteez

1.602.50

Wissen
Artikelnummer: P021 Categorie├źn: , Tags: , ,

Beschrijving

De Shadteez met de smalle staart gevuld met lucht.

De Westin Shad Teez heeft een smalle staart van gevuld met lucht. Dit zorgt ervoor dat de shads altijd scheef in de lucht blijft staan. Hier zijn de roofvissen echt dol op.

Vissen voelt zo onredelijk, is er niets aan te doen? Westin Shadteez neemt je mee op een visavontuur. Het gewichtloze model vliegt als een vis door de lucht. Het heeft een prachtige dunne staart en produceert hoogdimensionale, lange en dunne waternevel. Zodra de vis het aas voelt, snelt hij instinctief naar hem toe en komt hij vast te zitten in het schaduwrijke gebied. Probeer of vang het!

Westin Shadteez is een onweerstaanbaar kunstaas voor forellen in de vorm van een regenboogforelpellet. Met een smalle staart en sublieme zwemactie zullen deze kleine jongens zelfs het meest stevige hart verleiden. Met de hand geschilderde coating en grote, altijd starende holografische ogen maken het vissen op genoemde forel zo gemakkelijk als mogelijk.

Westin Shadteez is de beste keuze voor mensen die van vissen houden, met een lange slanke staart en met de hand geschilderde coating die op magische wijze reflecteert in het licht. Met zijn diepe kleuren en kenmerkende textuur is elk aas uniek. Of je nu ‘s nachts of overdag aan het vissen bent, het bevat holografische ogen die het absoluut onweerstaanbaar maken om te vissen. Verbonden met roestvrijstalen draadhaken, hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw aas losraakt of afbreekt

Shadteez is het ultieme kunstaas voor vissers van alle niveaus om gemakkelijk vis te vangen. Het heeft een smalle staart met veel beweging en een surrealistische zwemactie. De bas zal dit kunstaas nooit kunnen weerstaan!

eigenschappen

  • smalle staart
  • gevuld met lucht
  • sublieme zwemactie
  • handgeschilderde coating
  • grote holografische ogen

Voor meer kunstaas klik hier

Voor meer Westin klik hier

Extra informatie

Gewicht N/B
Afmetingen 12 cm
┬ę 2023 hengelsport Zoutkamp.Privacy policy
Website gemaakt door Profi-web