Al bijna 15 jaar ervaring

Snelle levering

Wijd aanbod aan producten

Mijn account

0

Swim glidebait

12.90

Wissen
Artikelnummer: P036 Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

De orginele Westin Swim Glidebait

De Westin Swim Glidebait is een authentiek, origineel aas dat in de jaren ’80 door de Westin Eigenaar is uitgevonden. Het vangt al meer dan twintig jaar baars en is een hoofdbestanddeel geworden van professionele visgidsen, waaronder Ned Bertogna, de winnaar van het historische toernooi Seagrave. Net als het aas dat Westin op de kaart zette, is het dit keer wereldwijd verkrijgbaar.

Westin’s Swim Glidebait biedt een silhouetoptie voor veel kunstaaspresentaties. Dit veelzijdige aas vist geweldig als wakebait, swimbait of jigtrailer en is verkrijgbaar in 7 van de meest populaire maten om een verscheidenheid aan soorten zoet- en zoutwatervissen te vangen!

De Original Westin Swim Glidebait is simpelweg het gemakkelijkste aas om te werpen en mee te vissen. Het zal het beste werken! Dit aas is een middelgroot duikaas van hoge kwaliteit dat zeker een grote verscheidenheid aan zoutwatervissen zal aantrekken. Zware structuren, diepwater gladde plekken of ondiepe dokken. Dit aas kan het doen met gebogen lichaamsstijlen met korte en lange schacht. Of het nu gaat om snoek, baars of snoekbaars.

De Westin Swim Glidebait lanceert krachtig vanaf elke haspel en reist 3-4x verder en is nauwkeuriger dan enig ander zwemaas op de markt, punt uit.

Dit aas is zowel dodelijk als best verkocht bij het breken van Bluefish, het scholen van Stripers of het vissen op zeebaars in de ruige, wanneer een vis blauwe plekken krijgt bij Down Stream.

Vang meer vissen

Vang meer vissen! Met de Westin Swim Glidebait wordt vissen zo soepel als boter op een hete beboterde bagel. Dit capabele en veelzijdige aas kan ver en wijd worden geworpen, zonder vast te komen te zitten in de klitten van wijnstokken, dankzij het naar voren gerichte ontwerp. De sleepvrije zwemactie van het roersysteem in combinatie met de hydrodynamische duikneus zorgt voor zeer aanlokkelijke actie en overvloed.

Voor meer kunstaas van Westin klik hier

Klik hier voor meer kunstaas hier

Eigenschappen

  • ‎Materiaal: ABS kunststof‎

  • ‎Loodvrij‎

  • ‎Ultrascherpe koolstofstalen haken‎

  • ‎Volledige draad – door – carrosserie constructie‎

  • ‎Lang gietontwerp‎

  • ‎Handgeschilderde gedetailleerde kleuren‎

  • ‎grote multi – soorten kunstaas – Snoek, Baars, Baars en muskie‎

  • ‎Loopdiepte: 0 – 1 m / 0,5 – 2 m / 1 – 3 m‎

Extra informatie

Gewicht N/B
Afmetingen N/B
kleur

3D Golden perch, 3D Headlight, 3D Oliveoil Perch, 3D Water, Alert Perch, Bait Bash Ice Perch, Bling Perch, Blueback, Concealed Fish, Crystal Perch, Fire, Firetiger, Hot Sardine, Natural Pike, Official Roach, Parrot Special, Real Baltic Pike, Real Perch, Real Pike, Real Roach, Real Rudd, 3D official roach

© 2023 hengelsport Zoutkamp.Privacy policy
Website gemaakt door Profi-web