Al bijna 15 jaar ervaring

Snelle levering

Wijd aanbod aan producten

Mijn account

0

Trabucco Super ISO 300m

11.90

Wissen
Artikelnummer: N/B Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

Arca Bifa Trabucco super ISO is echt ijzersterk

Zeevissen was nog nooit zo gemakkelijk en leuk met deze vislijn! De Acra Bifa  Super Trabucco ISO is het meest revolutionaire, meest duurzame en best presterende anti-rekkoord dat beschikbaar is voor de zee, wat garandeert dat uw interesse in zeevissen en bloedsport volledig wordt bevredigd. Vind volledige zekerheid met deze absolute ondeugd (want zo niet: Genovoca doet het voor u) voor uw nek en engageer uzelf, volledig toegewijd!

Of u nu op uw boot of op de kade vist, Arca Bifa Trabucco heeft wat u nodig heeft. Van forel en kabeljauw, tot snoek en makreel, tot zalm en sardines, onze hoogwaardige lijn is verpakt in een speciale folie die bestand is tegen het meest barre zoutwaterklimaat. We bieden Dynamic Fishing Cyclical Camo-lijn voor de ultieme onzichtbaarheid.

neem geen genoegen met minder als u aan het vissen bent! zorg ervoor dat uw uitrusting de zware zeecondities doorstaat met Trabucco’s exclusieve Super ISO SeaGear. Deze uitrusting is 100 procent visvriendelijker en is een onmisbaar voordeel voor al uw visbehoeften.

Arca Bifa Trabucco

Trabucco is een bedrijf dat al sinds 1874 hoogwaardige vislijnen specialiseerd. Het dit merk als toewijding aan innovatie, verantwoorde ontwikkeling. Ze zorgen ervoor dat de visser kan genieten van een bevredigende viservaring.

Sterke eigenschappen

  • Echt ijzersterk

  • Schuur- en wrijving bestendig

  • zoutwater bestendig

  • onzichtbaar in het water

  • A-merk wanner het om vislijnen gaat

 

Extra informatie

dikte

20,5/00, 25,5/00, 30/00, 35/00, 40/00, 45/00, 50/00

© 2023 hengelsport Zoutkamp.Privacy policy
Website gemaakt door Profi-web